Продовження циклу цікавих рецептів для приготування бойлів.
рецепт 26 (кориця):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
30% соєве борошно
20% Casein
10% порошок для пудінгу з ароматом ванілі
10-15гр. на кг. кориця
рецепт 27 (кокосові Бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% молочний порошок (сухе молоко)
20% кокосова стружка
10% соєве борошно
10% арахісова мука
рецепт 28 (пивні Бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
10% рисове борошно
10% молочний порошок (сухе молоко)
10% пивні дріжджі
10% пивний напій (натуральний квас)
рецепт 29 (арахісові Бойл):
35% арахісова мука
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
15% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 30 (арахісові з маслом):
35% арахісова мука
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
15% молочний порошок (сухе молоко)
додати тепле арахісове масло перемішане з яйцем
рецепт 31 (пряні Бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
30% соєве борошно
15% вівсяні пластівці
15% молочний порошок (сухе молоко)
10-15гр / кг прянощі
рецепт 32 (кавові Бойл):
25% соєве борошно
25% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
10% кавовий порошок або кавова гуща
10% молочний порошок (сухе молоко)
10% какао порошок
рецепт 33 (капучино Бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
10% кукурудзяна мука
10% молочний порошок (сухе молоко)
10% капучино порошок
10% какао порошок
рецепт 34 (бобові Бойл): “Амур”
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% кукурудзяна мука
10% пюре бобове (квасоля)
5% конопляна мука
5% мука з водоростей
рецепт 35 (горохові Бойл):
рецепт як зверху тільки замість квасолі додати горох.
рецепт 36 (водорості):
45% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% кукурудзяна мука
10% кукурудзяні пластівці
10% молочний порошок (сухе молоко)
5% порошок спіруліни
рецепт 37 (гарбузова насінини):
30% борошно з насіння гарбуза
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
10% горіхова мука
10% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 38 (молочний рис):
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% відварені молочний рис пюреобразной консистенції
10% рисове борошно
10% молочний порошок (сухе молоко)
5% мед
5% Робін Ред
рецепт 39 (паприка):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
25% соєве борошно
10% кукурудзяна мука
10% полента
10% молочний порошок (сухе молоко)
5% Робін Ред
10гр / кг порошок з паприки (солодкий)
рецепт 40 (сочевиця):
50% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
10% рисове борошно
10% кукурудзяна мука
10% пюре з вареної сочевиці
рецепт 41 (Бойл тигровий горіх):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% борошно з тигрового горіха
10% подрібнений тигровий горіх
10% арахісова мука
“Рибні Бойл”
рецепт 42 (Бойл з форелевого пеллетса 1):
40% рибне борошно
30% дрібно мелений форелевий пеллетс
15% манна крупа з твердих сортів пшениці
15% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 43 (Бойл з форелевого пеллетса 2):
80% дрібно мелений форелевий пеллетс
20% манна крупа з твердих сортів пшениці
рецепт 44 (Бойл з форелевого пеллетса 3):
60% дрібно мелений форелевий пеллетс
20% соєве борошно
20% пташиний корм
рецепт 45 (лосось):
30% мука лосося
20% пташиний корм
25% манна крупа з твердих сортів пшениці
10% соєве борошно
10% молочний порошок (сухе молоко)
5% яєчний альбумін
10-20гр / кг лососевий жир
рецепт 46 (червоний окунь):
30% мука червоного окуня
25% манна крупа з твердих сортів пшениці
10% дрібно мелений форелевий пеллетс
10% пташиний корм
10% кукурудзяна мука
10% молочний порошок (сухе молоко)
5% Casein
рецепт 47 (оселедець):
30% мука оселедця
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
10% кукурудзяна мука
10% молочний порошок (сухе молоко)
10-20ml / кг жир оселедця
рецепт 48 (халібут 1):
80% мелений пеллетс халібут
20% манна крупа з твердих сортів пшениці
2 ст. ложки / кг риб’ячий жир
рецепт 49 (халібут 2):
60% мелений пеллетс халібут
20% манна крупа з твердих сортів пшениці
10% полента
10% соєве борошно
рецепт 50 (сардини в маслі):
2 банки сардини в маслі
500гр. манна крупа з твердих сортів пшениці
меляса або мед на власний розсуд