Бойл – це, в основному приманка з пасти(тіста), яка розробляється для конкретної риби, як правило, короп, а потім вариться певний час, для того, щоб зробити його недоступною (або частково недоступною) поживою для раків, дрібної риби, черепах… Найкраще бойли гармоніюють з волосяною оснасткою, але можуть також використовуватись по різному. Вони можуть бути приготовлені різними способами, відповідно властивості різних бойлів відрізняються. Наприклад, є плаваючі бойли (поп-ап бойли).
У цій статті ми зупинимося на рецептах для приготування бойлів.
рецепт 1:
50% манна крупа з твердих сортів пшениці
30% соєве борошно
20% кукурудзяна мука
рецепт 2:
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% пташиний корм
20% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 3:
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
40% пташиний корм
10% соєве борошно
10% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 4:
20% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% молочний порошок (сухе молоко)
20% манна крупа з м’яких сортів пшениці
20% соєве борошно
15% рибне борошно
5% Робін Ред
рецепт 5:
35% пташиний корм
25% манна крупа з твердих сортів пшениці
15% кукурудзяна мука
15% соєве борошно
10% молочний порошок (сухе молоко)
2 категорія фруктові / солодкі Бойл, в деяких рецептах вже містять солодкі інгредієнти а в інших не вистачає підсолоджувачів і ароматизаторів (у кожного виробника свої дозування)
рецепт 6 (конопляний бойл):
45% манна крупа з твердих сортів пшениці
30% конопляна мука
20% насіння конопель
5% Робін Ред
рецепт 7 (конопляний бойл 2):
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
30% конопляна мука
20% пташиний корм
20% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 8 (конопляний бойл 3):
35% конопляна мука
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
15% молочний порошок (сухе молоко)
10ml концентроване конопляну олію на 1кг міксу
рецепт 9 (банановий бойл):
20% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% готова суміш для виробництва молочних збитих коктейлів (шейків) з ароматом банана
20% рибне борошно
20% пташиний корм
банановий Flavour
рецепт 10 (малиновий бойл):
25% соєве борошно
25% кукурудзяна мука
25% яєчний корм (в основному буває для птахів)
10% молочний порошок (сухе молоко)
10% пташиний корм
5% Робін Ред
малиновий Flavour
рецепт 11 (полуничний бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
25% соєве борошно
20% арахісова мука
10% молочний порошок (сухе молоко)
5% виноградний цукор (глюкоза)
полуничний Flavour
рецепт 12 (полуничний бірдфуд бойл):
50% манна крупа з твердих сортів пшениці
10% соєве борошно
30% пташиний корм
10% готова суміш для виробництва молочних збитих коктейлів (шейків) з ароматом полуниці
полуничний Flavour
рецепт 13 (маковий бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
15% молочний порошок (сухе молоко)
15% мак (гастрономічний)
10% соєве борошно
рецепт 14 (лляний бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% молочний порошок (сухе молоко)
10% кукурудзяна мука
10% рисове борошно
10% соєве борошно
10% лляне насіння
рецепт 15 (лікеровий бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% casein (протеїн)
20% соєве борошно
10% кукурудзяна мука
5% лактальбумин
5% лікер43
рецепт 16 (бойл манна каша):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
20% готова підсолоджена манна каша
10% соєве борошно
10% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 17 (буряковий бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% полента (скористайтеся Google!)
10% рисове борошно
10% пюре з відвареної буряків
вишневий Flavour
рецепт 18 (морквяний бойл):
30% соєве борошно
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% полента
10% рисове борошно
10% відварна підсолоджена терта морква
рецепт 19 (молочно медовий бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
25% молочний порошок (сухе молоко)
25% соєве борошно
10% лактальбумин
5ст. ложок рідкого меду на 1кг
рецепт 20 (вершково ванільний бойл):
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
30% соєве борошно
30% кукурудзяна мука
10% порошок для приготування ванільного пудингу
0,5-1флакон рідкого ванільно вершкового ароматизатора для випічки
рецепт 21 (вівсяні пластівці):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% соєве борошно
20% молочний порошок (сухе молоко)
20% вівсяні пластівці
рецепт 22 (шоколадні Бойл):
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% кукурудзяна мука
20% какао порошок
10% мед
5% молочний порошок (сухе молоко)
рецепт 23 (кукурудзяні Бойл):
30% кукурудзяна мука
30% манна крупа з твердих сортів пшениці
20% молочний порошок (сухе молоко)
20% кукурудзяна крупа грубого помелу
рецепт 24 (Бойл з консервованої кукурудзи):
40% кукурудзяна мука
20% соєве борошно
20% подрібнена консервована кукурудза (з соком)
10% молочний порошок (сухе молоко)
10% полента
рецепт 25 (бісквітний Бойл)
40% манна крупа з твердих сортів пшениці
25% бісквітна мука
15% кукурудзяна мука
15% подрібнена консервована кукурудза (з соком)
5% виноградний цукор
ДАЛІ БУДЕ…
Залишити відповідь